Notater tidligere år

Slut træf for året blev afholdt i Harrevig den 2. oktober, Billeder ses under træf

Finalestævne i Hjarbæk:

Tirsdag den 25. september mødes 8 hold til finale i rækkerne A-B-C-D. Turneringen er vært for lidt mad efter spillet, og der uddeles pokaler til vinderne.

Fritspil TRÆF i Harre Vig:
Den 2. oktober er der sluttræf fælles for alle holdene - gunstart kl. 09:00 - højst 100 deltagere. En kopi af indbydelsen kan hentes ned, og du kan finde en genvej for tilmelding. Træffet afsluttes med årsmøde i cafèen.
LÆS MERE: se afsnit 'Træf'

Fritspil TRÆF i Volstrup:
Den 15. maj er der åbningstræf fælles for alle holdene. En kopi af indbydelsen kan hentes ned, og du kan finde en genvej for tilmelding.
LÆS MERE: se afsnit 'Træf'

Nu også for damer:
Damer 60+ konkurrerer nu også i Fritspil fra den 13. april 2018. De spiller i deres egen turnering med selvstændige betingelser og turneringsledelse. Vi har dog fælles hjemmeside her.
LÆS MERE: se afsnit ’Damer’.

 

Spilleplan 2018 pr. 6. februar:
Der eksisterer nu en færdig plan i 8 puljer med golfbaner og tidspunkter for hver kamp. Nu ligger bolden hos klubberne: Reserver banerne m/eventuelle rettelser, og udpeg en kaptajn for hvert hold. Send det her til sitet via mail eller 'SKRIV HER'.
LÆS MERE: se afsnit 'Spilleplan'


Ny rekord 2018:
31 hold – 111 kampe – 8 puljer – godt 250 spillere. Her efter fristens udløb har turneringsledelsen hænderne fulde. På få dage/uger skal spilleplanen være klar med forslag til starttider. Det tilstræbes, at klubberne skal have 5-6 uger til at reservere banerne til spillet samt eventuelt at aftale nogle få lokale tilpasninger. Mængden af regnvand har udskudt starten til efter Påsken, men alt i alt en lovende start!

Nytårshilsen januar 10, år 2018:
Turneringsledelsen har rundsendt nytårsønsker til alle klubberne: GODT NYTÅR. Tak til de aktive klubkoordinatorer og holdkaptajner for deres værdifulde indsats. Klubberne afgør selv, hvor mange hold, der ønskes tilmeldt i hver række. Der er som minimum 6 kampe i puljespillet til alle. Spilleplanen kan ses her fra uge 7. De første kampe bliver programsat omkring Påsken 2018. 

Møde mellem klubberne 7. november 2017:
Turneringen er blevet informeret om, at ordningen med fritspil er forlænget med ét år til og med 2018. For os som spillere er der ingen væsentlige ændringer fra den forløbne sæson. Vi fortsætter derfor med de små justeringer i turneringsbetingelserne, som vi selv har vedtaget her i efteråret.
LÆS MERE: se afsnit om 'Betingelser'.

Årsmøde 3. oktober 2017:
Umiddelbart efter, at træffet og spisningen er forbi (ca. kl. 14), åbner kaffebordet og årsmødet i Løgstør. Senere er turneringen vært ved en øl eller anden forfriskning, mens drøftelserne pågår.
LÆS MERE: se afsnit om årsmøde herunder.

Slutspil 12. og 19. september 2017:
Næsten 100 holdkampe er afviklet i 7 puljer. Det er afgjort, hvem der har formået at spille sig frem til slutspillet om de 4 pokaler. Det bliver en sag mellem Løgstør og Skive (deltager i alle rækker) samt HarreVig og Aars (deltager i få rækker). I finalerne vandt Aars B-rækken, mens Skive tog sig af A-C-D rækkerne, se vinder-holdfoto og kampkort.
LÆS MERE: se afsnit "Slutspil"

15-8-17 Problem lige nu med Edge:
For brugere af Windows10 og browseren Edge er der p.t. en kedelig oplevelse med at læse filer beregnet til ’Download’. Det anbefales at installere en anden browser (f.eks. Chrome eller Firefox) og ad den vej åbne golfvedlimfjorden.dk (Oplysningerne er nu skrevet direkte i feltet, så du har fuld adgang til alle informationer).

3-10-2017: Løgstør Golftræf - Årsmøde / Fritspil 2017
   
Gå til "Træf" her på hjemmesiden og download din indbydelse.
   Tilmeld dig via vores nye MENU: Hjælpekassen --> Klub-Links (hyggeligt og nemt)!
LÆS MERE: se afsnit "Træf". 

23-5-2017: Morsø Fritspils Træf
   Vinder blev Skive med bedste sum af 10 spillere.
LÆS MERE: se afsnit "Træf".

18-4-2017: Hole in one
   
Så skete det. Turneringen kan nu skilte med sit første hole-in-one. Det var på hul N9 i HJarbæk. Og det var én af holdkaptajnerne, Tommy Friis fra HVG, som leverede det ultimative slag - og meget tæt på klubhuset. Peter Chr. gratulerer på Hjarbæks vegne, og vi slutter os gladeligt til koret - Hurra !

25-3 og 3-4-2017: TRUKKET HOLD   Morsø Golfklub meddeler, at det i år ikke er muligt at stille hold i A-rækken eller i C-rækken, så klubben nu alene er med i B-rækken.

27-1-2017: SPILLEPLANEN ER KLAR 
   Antallet af hold er fortsat stigende fra 22 hold i 2015, over 25 i 2016 til nu 30 hold (28). Hvert af klubbens hold har brug for en kaptajn. Hjemmesiden vil gerne i afsnittet ´Grundspil´ kunne oplyse kaptajnernes  navn, mobilnummer og E-mail  (indtil vi underrettes, bringer vi alene klubkoordinatoren). Med denne liste er det let at skabe gensidig kontakt for tosidige aftaler.
   Værtsklubben sørger for banereservationer samt senere for bespisning efter kampen. Spilleplanen har som udgangspunkt valgt tirsdag kl. 09:30, uanset om dette er muligt. Der kan være gode grunde til at ændre planen, hvis banen er optaget til anden side, eller hvis flere hold er sat til at slå ud hos jer samme dag. Nogle foretrækker udslag fra flere huller. Nogle foretrækker forskudt udslag, f.eks. ½ timer senere, før næste hold starter.
   Det forventes, at værtsklubben finder frem til den bedste model med lokale hensyn, hvorefter vi gerne retter hjemmesiden til. Er det eksempelvis nødvendigt at flytte enkelte kampe til en anden dag, kan det ske i samspil med udeholdet. 
   Det er ambitionen, at hjemmesiden efter nogle få uger i februar er fuldt opdateret og løbende kan være OK gennem foråret/sommeren.
LÆS MERE: se afsnit ´Grundspil´

3-1-2017 Nyhedsbrev til de 9 fritspils klubber / klubkoordinatorer!
   I slutningen af november kunne vi melde ud, at vi nu er klar til at udarbejde spilleplaner for sæsonen 2017. Det eneste, der manglede, er tilmeldingen af hold, hvilket er ganske overladt til de enkelte klubber. Vi véd, at samtlige ni klubber arbejder på sagen, og at der allerede er sikret tilmeldte hold i alle 4 rækker A-B-C-D. 
   De sidste hold skal vi gerne have i hus den 15. januar, så vi har en god uge til at lave en dygtig plan. Lad os det vide, hvis netop I har brug for ekstra 2-3 dage for at sikre det helt rigtige antal hold. Vi beregner et gebyr på 275,- kr./hold til afvikling af et fair og værdigt grundspil samt et slutspil for de hold, som klarer sig bedst.  
   Klubbens fordele ved denne investering er glade og hyggelige sportslige aktiviteter samt en forøgelse af klubliv og andel i fritspilsordningen. Vi ser frem til at høre nærmere fra jer. På hjemmesiden vil vi løbende orientere. 

12-11-2016: Fra 8 til 9 fritspils-klubber:
Det er besluttet at udvide kredsen af lokale golfklubber med Jammerbugtens Golfklub, som derfor naturligvis er velkomne til at deltage i denne holdturnering på lige fod med de "gamle" klubber.